Thursday, February 26, 2009

arghhh tension!!

Friday, February 20, 2009

Last Day At Cosmopoint

Lecturer in CIUC...This is my last profession in private sector. I think i must have paradigm in my life. Still in education field but little bit change the environment. I will be a secondary teacher next 5 mont latter. Last day worker as a lecturer, i always pose and pose all over cosmo..hhehehhe with my cute friends awin..see our picture like a super model cosmo..huh??? not bad yaaa....
Fuyohhhhh...last day...!!!! hurayyyy!!!


Ms Mazuin & Mrs Fauziah

Memory di KFC



oopssss sory la gambar ni lupe plak nak masuk kan...26 disember 2008..wow saat2 akhir aku kat cosmo niehhh...makan ngan kak ina (ex-cosmo), sally & awin..sempat plak meningalkan pose hangat di KFC..





Deretan cawan yang sudah kosong...eh cantek plak close up cup pepsi ni erk...heheheheh lagi cantek kalo mase ni ade owang yang belanje iaitu kak ina...tapi apekan daye...die tertingal purse katenye..eh ye kee...uhuhuhuhuhu





Model untuk comercial break "SOS CILI THAI"....before and after...huhuhuhuhukkkk

Gangstarzzz...!!!! VOTE FOR ME! yehaaaaa!!!!

Mari melukis..


Furhhh menjadi students semula..satu perkare yang aku tak sangke2. Takpelaa berkorban skek demi mase depan..cehwah!

Ape yang aku tengah dok study ek? Ramai yang ingat aku frther master...aku pospond master buat kali keduaa...disebab kan dah dapat surat tawaran aku tetap akur akan kedaan yang mendesak aku menjadi seorang guru..aku tolak tawaran master and terima tawaran jadik secondary teacher..ok la tuh..kije ngan gomen kan..

tapi sebelum jadik teacher aku kenala jadik anak murid dulu ye tak..antara projek2 yang tengah berlangsung dengan hangat nyee..adelah rekacipta bebrapa produk baru..huhuhuhuhu aku kene buat produk.. kene lukis2 balik ni yang malas ni...tapi takpelaa..kite kene istiqamah..insyallah akan berjaye..CAYUKKKKK!!!



Marker rendering..skill yang aku lemah skek..tak cukup mantap lagi nih...perlu ade improvement dari segi kewangan,,takde duit mane boleh nak beli marker cangih2..macam nak abis ink jek aku rase..huhuhuhuhu bile laaa wet alaunce nak masuk niee....


Camping- Sungai Congkak



Aku tengah landing kat gajet dapur yang aku bina sendiri..huhuhuhu terharunyeee berkat hasil gigih aku dulu aktiv dalam renjer puteri..cehwah!

Congkak???? eh ni bukan citer congkak okeh,,ni cume cerite aku di sungai congkak..uhhh baru 2 minggu aku balik...tapi kulit ku ini tetap tak cerah lagi.seperti dulu...tetap hitam dek kene cahaya matahari..huhuhuhu


tapak perkhemahan yang dapat tempat ke-2 tuhh...cantek ker??? hahahahahhahaha..lawak laaa
ok la dah lame tak update blog aku ni..rase ramai la kengkawan nak tahu citer terbaru aku di shah alam sepajang aku bergelar student. Camping kat sungai congkak adalah aktviti pertama aku di UiTM. Seronok laa sakann yerkk bercamping nieee..tapi tu laa penat giler...


Kene masak sendiri dalam utan 3 hari..uhuhuhu nasib tak kebuloqqq..



Yang tak caye nyee group aku dapat anugerah kumpulan paling berdispilin..hahahhahah skima gaban laa...pastu dapat tempat ke dua tapak kemah tercantek..yang lain kalah loooorrrrr...


sorak paling best? sape lagi group kite org ler,,,aku telah mencilok lagu group MST cosmopoint aku sendiri,,tapi takpelaa kann lagu tu pon memang aku composernyee..then aku yang menggubahnye balik....mase kat cosmo MST dapat johan pasukan cheearing!!! cayalah MST...



Indulaaa kat staff cosmo..anyway enjoy ya...









Ni gambar group GST hahahha GENG SERBA TAHU..ape yang kite org tahu pon aku tak tahu....layan je laaa